این رویداد خاتمه یافته است و اطلاعات موجود در این سایت صرفا جنبه آرشیو دارد
دومین همایش بین المللی و چهارمین همایش ملی ریاضیات زیستی، دانشگاه مازندران.
The 2nd International and 4th National Conference on Biomathematics, University of Mazandaran, Babolsar, Iran (Virtual)

سخنرانان عمومی

ارسال شده در تاریخ :
سخنرانان عمومی

جناب آقای دکتر جمشید یزدانی چراتی از دانشگاه علوم پزشکی مازندران، جناب آقای دکتر غلامرضا رکنی لموکی از دانشگاه تهران، سر کار خانم دکتر فاطمه - هلن قانع استادقاسمی از دانشگاه فردوسی مشهد و سر کار خانم دکتر آرزو رضایی از دانشگاه دامغان سخنرانان عمومی دومین همایش بین المللی و چهارمین همایش ملی ریاضیات زیستی هستند. برای اطلاعات بیشتر به صفحه سخنرانان عمومی مراجعه فرمایید.

His Excellency Dr. Jamshid Yazdani Cherati from Mazandaran University of Medical Sciences, his Excellency Dr. Gholamreza Rokni Lemuki from Tehran University, Dr. Fatemeh-Helen Ghane Professor of Ghasemi from Ferdowsi University of Mashhad and Dr. Arezoo Rezaei from Damghan University, public speakers of the second international conference International and the 4th National Conference of Biological Mathematics. For more information, refer to the public speakers page.
  dewigg

فایل های مورد نیاز

پوستر همایش

© کلیه حقوق این وب سایت محفوظ می باشد .
طراحی و پیاده سازی شده توسط : همایش نگار ( ویرایش 10.0.5.2)