این رویداد خاتمه یافته است و اطلاعات موجود در این سایت صرفا جنبه آرشیو دارد
دومین همایش بین المللی و چهارمین همایش ملی ریاضیات زیستی، دانشگاه مازندران.
The 2nd International and 4th National Conference on Biomathematics, University of Mazandaran, Babolsar, Iran (Virtual)

:: اخبار

انتشار کتابچه همایش

با سلام و احترام ضمن عرض تبریک سال نو و آرزوی سالی شاد و پربرکت برای شما، به اطلاع می رساند کتابچه راهنما و مقالات همایش منتشر شد. با توجه به محدودیت سایت در حجم بارگذاری فایل، برای دانلود از لینک زیر استفاده نمایید.

ارسال گواهی

با سلام و احترام خدمت شرکت کنندگان گرامی در همایش. گواهی های مربوط به ارائه مقاله، هزینه، داوری و شرکت در کارگاه از طریق پست الکترونیک همایش برای تمامی شرکت کنندگان ارسال شده است. در صورتیکه هنوز گواهی خود را دریافت نکرده اید، از طریق ایمیل یا تلفن با ما در تماس باشید.

مقالات برتر

با سلام و احترام. مقالات برتر همایش برگزیده شده اند و با نویسندگان برای ارسال مقاله به مجلات تماس گرفته خواهد شد.

کتابچه همایش

کتابچه همایش در حال آماده سازی است و به محض اتمام در سایت همایش بارگذاری خواهد شد. متاسفانه برخی از شرکت کنندگان تا کنون فایل منبع مقاله (Word یا Latex) را ارسال نکرده اند که این امر موجب تاخیر در فرایند تکمیل کتابچه شده است.

فایل های مورد نیاز

پوستر همایش

© کلیه حقوق این وب سایت محفوظ می باشد .
طراحی و پیاده سازی شده توسط : همایش نگار ( ویرایش 10.0.5.2)